Om oss

Still et spørsmål
Scannor AS er et firma som har arbeidere med mange års erfaring innenfor bygge- og renoveringsbransjen. Vi utvikler stadig vår kompetanse og tilbyr renoverings-, oppussings- og byggetjenester av høy kvalitet. Fagarbeidere er kjent for sine ferdigheter og arbeidsomhet over hele verden, hovedsakelig innenfor byggebransjen. Ved å samarbeide med oss kan du være sikker på at alt arbeid vil bli godt utført.
hrline

Scannor AS sine verdier

Vårt arbeid er utført ved å ta hensyn til kundens behov, alltid på en ærlig og pålitelig måte. Scannor AS og renovering sine fordeler og verdier er:

Team av eksperter

vi vet at grunnlaget for vårt arbeid er gode samarbeidsevner. Vi er gode arbeidsvenner som har kjent hverandre og jobbet sammen i mange år. Vi kan stole på hverandre og er overbevist at du også kan stole på oss!

Full engasjement

vi oppnår alle mål vi har satt oss i begynnelsen. Samtidig arbeider vi på en solid, presis og pålitelig måte, samt respekterer kundens tid og tilbyr skreddersydde priser. Ved hvert oppdrag gjør vi vårt beste.

Modernitet

moderne teknologier lar oss utføre de vanskeligste og de tøffeste oppussingsarbeidene mye raskere, mer effektivt, mer dyktig og tryggere enn før. Derfor bruker vi nye verktøy og benytter moderne arbeidsmetoder.

Fullt ansvar og trygghet

vi jobber på en rask, effektiv og dyktig måte, samt legger stor vekt på våre ansattes trygghet og HMS-regler. Bortsett fra dette tar vi fullt ansvar for alt vårt arbeid.

bygg bygg